Galéria

Fonók

  Akárcsak régen a fonóban, de most mi lányok asszonyok is megoszthatjuk "bánatunkat, örömünket, kisebb nagyobb titkainkat". Dalolhatunk vagy vicces történeteken nevethetünk, miközben kezünk munkájával alkothatunk dekorációkat az eseményekre vagy gyerekeinknek az ünnepségekre apró kis meglepetéseket. A rendszeresen megrendezett Életfa csoporttalálkozó megbeszélései után is mindig marad idő arra, hogy Fonók is lehessünk..., mert MI vagyunk az ÉLETFA Kacifántosan össze-FONÓdva.

Rólunk mondták...

  "Nagyon jó volt hasonló családokkal megismerkedni, beszélgetni, nevetgélni a saját problémáinkon kicsit, ez az egész történet összehoz minket, úgy érzem."

  "Nem is tudom, hány év után mozdultam ki..., köszi lányok!"

  "Én is szeretnék tenni a fiamért valamit, mert nem látom, mi lesz a jövője itt... Köszi, hogy vagytok, segítek Nektek, amiben tudok..."

  "Annyira jó ennek a ménesnek a tagja lenni, veletek akarok menni mindenhova!"

  "Voltam veletek színházban, kirándulni, előadásokon, bicajozni, voltam szülő tréningen, nagyon hálás vagyok, hogy visszaadtátok a régi életemet. És még sok hasznos információt is találok az oldalatokon, megkönnyítitek az ügyintézéstől kezdve egy csomó mindent, szóljatok, ha segíthetek én is valamiben. Ja és napi két jó szót a Fb-on is jól esik olvasni."

  "Tök jó, hogy elindult a Fonó is, én is, én is... mindig is akartam, de sosem tudtam elkezdeni a horgolást... Köszi, hogy megtanulhatom!"

  "Ezek a Buboréklfujó programok, elképesztően jók, annyi varázs és sok jó mulatság a gyerekeimnek. Jól érzi magát az egész családom, kacifántos és nem kacifántos gyerek, egyaránt. Legyen sok-sok ilyen program! Köszi!"

  "Köszönjük, hogy általatok részesülehetünk kedvezményes tréning árakban, jó, hogy ebben is tevékenyen részt vesztek."

Érdeklődés, kapcsolat

Érdeklődés: e-mailben vagy telefonon.


Email: eletfa.erd@gmail.com

Telefon: 06 30 550 2711

Facebook:
- ÉLETFA SZÜLŐK CSOPORTJA - zártkörű, kizárólag szülők részére szóló Facebook csoportunkban mindent megbeszélhetünk egymás között.
- ÉLETFA KÖZÖSSÉGI TÉR - zártkörű, bárki részére, akár szülők, terapeuták, rokonok, támogatók részére szóló Facebook csoportunkban szintén mindent megbeszélhetünk egymással, szélesebb körben.
Ha csatlakozni szeretnél bármelyikbe, akár mindkettőbe, kérjük írj egy emailt.