Adomány és támogatás

Pénzbeli adományozás:


1. Adományozás bankkártyával


2. Adományozás banki átutalással

Életfa Csoport Egyesület
Bankszámlaszám: 10403136-50526865-70491002
Adószám: 18871603-1-42
Közlemény: támogatás

Köszönünk szépen előre is minden támogatást!

Életfa Csoport Egyesület | Adományozás, támogatás

Tárgyi adományok:

Ha úgy gondolod, hogy tudsz segíteni tárgyi adományokkal, akkor szívesen fogadjuk felajánlásodat, melyet rászoruló családjaink kapnak meg. Szükségük lehet jó minőségű tiszta ruhákra, cipőkre, bútorokra, használati tárgyakra, online oktatáshoz és fejlesztő programokhoz számítógépre, tabletre, elektronikai eszközökre. Tartós élelmiszereket is szívesen fogadunk.
Kapcsolat: Ömböli Ági (+3630 550 2711).


Életfa Csoport Egyesület | Adományozás, támogatás

1% felajánlása

   

Facebook licit

Jótékonysági Licit az érdi Életfa Csoport SNI gyermekeiért néven üzemel csoportunk, amely lehetővé teszi a licit alapú gyűjtést az egyesületünk részére, amely az érintett gyermekek és családjaik részére forgatja vissza a teljes összeget (az Életfa által szervezett terápiák finanszírozására, eszközökre, fejlesztő napközire, stb.).

  • EGÉSZ ÉVBEN szeretettel várunk, minőségi termékekkel és szolgáltatásokkal. Sok felajánlott termék saját készítésű is egyben.

  • Licitálj a termékekre, szolgáltatásokra. Ha Te nyered a licitet, akkor a vásárlásod értékét az Életfa kapja, azaz adományoddal minket támogatsz! Akár születésnapi, névnapi, karácsonyi, húsvéti, ballagási ajándékaidat is beszerezheted itt és közben egy nemes ügyet támogatsz, ami még különlegesebbé teszi vásárlásaidat!

  • A jó minőségű termék / szolgáltatás felajánlás is óriási segítség, megköszönjük, ha te magad ajánlasz fel a licitre termékeket és/vagy szolgáltatásokat.

  • Felajánlás vagy licitálás előtt megtekintheted a csoportszabályzatunkat a licitálással kapcsolatban: Licit szabályzat >>. Ha nem tudod, hogy történik a licit felajánlás / posztolás, írj nekünk az e-mail címünkre és mi segítünk a licitre bocsátásban: eletfa.erd@gmail.com.

Példák a támogatásra, ahol mindenki jól jár:
- licitálj tagjaink által készített kézműves termékeinkre: kézzel horgolt vagy kézzel varrt női táskák, tárolók, kézzel készített illatos krémek és szappanok
- készíts valami egyedit, valósítsd meg ötletedet, és ajánld fel a liciten, hogy mások is megismerjék
- licitálj vagy rendelj egy kedves és jól illusztrált, kutyabarátságról szóló könyvből. Szerzője, Urbán Éva megírta, Láng Andrea illusztrálta, és a bevételt felajánlották egyesületünk részére. kutyabaratsag.hu

A Civil Licit Érd is lehetővé teszi helyi civil szervezetek részére való licit alapú gyűjtést. A következő Civil Licit gyűjtés időpontja az Életfa Csoport részére: 2022. november 1-30.

Köszönjük szépen!

Életfa Csoport Egyesület | Licit gyűjtés

Önkéntes munka

"Sok kicsi, sokra megy." - Együtt növünk nagyra.
Szeretettel várjuk kedves önkéntes fiatalokat, középkorúakat és időseket egyaránt, mindig megtaláljuk azt a területet, ahol mindenki örömét leli.
Megköszönjük a legapróbb dolgot is, ha tudtok segíteni, támogatni minket. Például:
- a munkátokkal,
- hasznos információkkal,
- kapcsolati tőkével,
- nyomtatással,
- egyszerű népszerűsítéssel,
- kedves és bíztató szavaitokkal.

Önkéntes segítők - Domsa-Faragó Ivett

Domsa-Faragó Ivett

dráma, kézműves fogl.

+36 20 205 1464

domsaivett@gmail.com

Önkéntes segítők - Boldog-Tokaji Emília

Boldog-Tokaji Emília

grafikus

+36 20 434 9793

emilia.tokaji@gmail.com

Önkéntes segítők - Goldgruber Judit

Goldgruber Judit

tervezőszerkesztő

+36 324-234

goldimunka@gmail.com

Önkéntes segítők - Radnóti Róbert

Radnóti Róbert

webfejlesztő

+36 324-234

jeromos55@gmail.com

Támogatóink

Az alábbi cégeknek kiemelten köszönjük, hogy segítségükkel megvalósíthatjuk álmainkat, támogatásukkal hozzájárulnak, hogy minél több kacifántos gyermekkel megáldott Életfás család teljesebb életet élhessen.

Támogatók - Tesco
Támogatók - DM
Támogatók - Spar